Vi blir återförsäljare av USWE:s produkter - Backpacks m.m. för både sommar- och vinteraktiviteter!

Vi blir återförsäljare av USWE:s produkter - Backpacks m.m. för både sommar- och vinteraktiviteter!

Vi är mycket glada över att kunna presentera: USWE i vårt butikssortiment! USWE är ett svenskt innovativt företag med högkvalikativa funktionsryggsäckar för bl.a. MTB, Cykel, Motocross, vandring, traillöpning, vattensport och skidåkning (både alpint & längd)! Vi kommer erbjuda ett brett sortiment som passar alla typer många olika aktiviteter i form av: Daypacks, Hydration packs, Protector packs, Hydration vests, Hydration hip-packs samt tillbehör till dessa. Vi räknar med att ha en stor del av sortimentet hemma redan till butiksöppnandet som sker i mitten av Maj.

USWE, uttalas: [YOU-SWII], beskriver bl.a. sina backpacks så här: "Hugs better than an octopus on steroids, without cramping your style" och att de har: "No Dancing Monkey harness technology.På svenska betyder det nåt i stil med att backpacksen har oslagbar passform och funktionalitet!

INNO Sports & Outdoors kommer redan fr.o.m. mitten av Maj att ha en stor del av USWE:s sommarsortiment tillgängligt i vår fysiska butik i IN-gallerian vid stora torget i Sundsvall. Under hösten kommer vi även erbjuda delar av USWE:s vintersortiment:  bla "Nordic" som längdskidlegenden & Sundsvallsbon Johan Olsson marknadsför men även "POW" som är mer inriktad för alpin skidåkning. USWE kommer definitivt att bli ett fint komplement till vår butik & Test center som har fullt fokus på utomhusaktiviterer på vatten och land.

Besök gärna USWE:s hemsida för mer information om deras fina produkter! Kolla även in detta youtube-klipp (som även finns på vår hemsida)

Du är självklart mer än varmt välkommen in till oss i butiken för att titta, känna, klämma & prova produkterna! 

/INNO-teamet

2021-04-29 13:20
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen