FRISKVÅRD:

Visste du att våra esurflektioner klassificeras som FRISKVÅRD? Detta innebär att du kan använda ditt friskvårdsbidrag du får hos din arbetsgivare för att betala för eSurflektioner - Bra, eller hur! Vi har f.n. avtal med: ePassi (f.d. Actiway).

ALT 1A: DU HAR FRISKVÅRDSBELOPP VIA EPASSI!  Då laddar du enklast ned epassi-appen och loggar in med bank-id. Därefter söker du upp oss som leverantör och fyller i det belopp du vill nyttja hos oss  (kolla våra aktuella priser på lektioner). När vi mottagit din betalnings skickar vi en bekräftelse till dig och uppgift om giltighetstid. När du sen ska boka en  surflektion via vårt bokningssystem åberopar du att du betalat med friskvårdsbelopp!


ALT 1B: DU HAR FRISKVÅRDSBELOPP VIA EPASSI MEN VILL EJ ANVÄNDA APPEN! Registrera dina uppgifter här hos på vår hemsida istället (endast om du har EPASSI) - fyll i formuläret här på sidan & klicka på "SKICKA!") Vi kontaktar dig så snart som möjligt med en bekräftelse och drar beloppet från EPASSI åt dig.


ALT 1C:  DU HAR FRISKVÅRDSBELOPP VIA EPASSI MEN VILL BETALA MED  DROP-IN I SVALLVIKEN! Du kan även betala direkt på plats, om det finns lediga tider samma dag (kolla upp med oss), Du måste då slutföra köpet själv i EPASSI-appen och visar upp detta för oss!


ALT 2:  OM DU HAR FRISKVÅRDS BELOPP FRÅN EN ANNAN FRISKVÅRDSLEVERANTÖR! Då bokar/betalar du för en lektion som vanligt och begär därefter pengarna från din arbetsgivare alt. annan friskvårdsportal genom att uppvisa vår fakturan/kvittot på lektionen. OBS! Vi  ansvarar inte för ev.  problem vid åberopande av friskvård på detta sätt. Men eftersom Actiway kontrollerat vår erbjudna friskvårdstjänst gentemot Skatteverket borde det inte vara något problem att få tillbaka din betalning den här vägen heller.


LEKTIONSBOKNING (FRISKVÅRD): Hur bokar jag en lektion när jag har betalt med friskvård  som betalningsalternativ i bokningssystemet? När du fått en bekräftelse från oss på inbetalt belopp kan du boka en lektion när du vill. I bokningen även anger ditt personnummer samt beloppet du vill använda från din friskvårdspeng. OBS! Steg-för-steg instruktioner finns även på vår externa bokningssida. Vi kontrollerar att det finns pengar att använda och därefter skickar vi en betalningsbekräftelse. OBS! Om ditt återstående friksvårdsbelopp inte räcker för att betala för hela lektionen  kommer vi skicka en faktura på resterande belopp. När denna är betald skickas en slutgiltig bet.bekräftelse.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen