EVENT:

Är du och dina vänner, dina arbetskamrater eller din familj redo att testa på det roligaste man kan göra på vatten? Om svaret är JA, har du kommit alldeles rätt! Vi erbjuder olika typer av event med eSurf som anpassas efter gruppen. Läs mer här om våra olika event och kontakta oss för mer information & bokning! Vi har tre olika grund event men vi skräddarsyr självklart eventet efter Ert önskemål. 

Testa

Här lär du dig att surfa med våra eSurfbrädor och paddla SUP bräda (Stand Up Paddle). Att eSurfa passar de allra flesta och många lär sig att hantera brädan bra efter en lektion.

Race

Ett event där får du chansen att tävla mot dina vänner/kollegor el. släktingar i tidsrace i bana. Vem blir årets eSurfare och vinner det åtråvärda första priset? 

Äventyr

Ett event som erbjuder både grym eSurf och storslagna naturupplevelser. Här kommer du ges möjlighet att testa eSurf fullt ut då vi tar dig med ut i vildmarken på äventyr. Vi har flera olika surfspots att välja mellan. Före bokning av detta event vill vi att du provat på att eSurfa med oss minst en gång tidigare. 

Totalsumma:
    Till kassan