UTRUSTNINGSPAKET FÖRETAG!

Utveckla Er verksamhet med nya aktiviteter! Våra utrustningar ger Er: Action, Fart, Äventyr & Upplevelse!  100% miljövänliga och roliga för hela familjen!


FÖRDELAR MED INNO:

  • Vi är auktoriserade återförsäljare av både Radinn's och Future Motion's (Onewheel) produkter sedan år 2020. Vi har expertisen och direktkontakten med tillverkarna.
  • Vi har tre års unik erfarenhet av att bedriva denna typ av uthyrningsverksamhet i eget Test Center, Event & Testa-på dagar! Vi vet således bäst hur Ni snabbt kommer igång och får en framgångsrik och lönsam verksamhet med dessa utrustningar.
  • Vi har kundreferenser med "Success stories" som Ni kan få ta del av.
  • Vi hjälper Er från start till mål! Demo/test av utrustningar, skräddarsydda paket som passar Er verksamhet, personlig leverans/support samt hjälp  att komma igång med uthyrningsverksamheten

Vi erbjuder Radinn electric jetboarding (elektriska surfbrädor) & ONEWHEEL (elektrisk bräda på land) i en paketlösning som kan lyfta er verksamhet till nya höjder!

Genom vår erfarenhet från eget Test Center har vi satt ihop ett antal olika paket som är perfekta att ha i uthyrningsverkamhet. (campingar, resorter eller upplevelsehotell.)  

Med hjälp av vår uthyrningskalkylator kan vi tillsammans med Er simulera break-even och lönsamhet.


RADINN Electric Jetboards - Världsledande och prisbelönta elektriska surfbrädor!  Hyr ut dem till privatpersoner eller kör event med företag - enkelt att lära sig och roligt för alla åldrar. Åk på mage, knä eller stående. Njut av att kryssa fram i långa sköna svängar eller pusha dina gränser med tuff carving med hjälp av fotstroppar. Dessa brädor är 3:e generationen och är därmed väl beprövade. Svenska Radinn (huvudkontor i Malmö) är världens främsta tillverkare/leverantör av elekriska surfbrädor. Dessa kräver minimalt underhåll och vi kan garantera Er att det är en upplevelse utöver det normala.

ONEWHEEL - elektrisk bräda från Santa Monica, Kalifornien som körs på land! - Fantastiskt roliga att köra och går till skillnad från andra elektriska brädor att köra i kuperad teräng (stigar, grusvägar osv.) Så dessa kan vara perfekta att köra om Ni har tillgång till ex. en skogsslinga. Hyr ut till privatpersoner el företag,  kör event etc.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen