VÄLKOMMEN TILL VÅRT TEST CENTER I SUNDSVALL!

Med en elektrisk jetbräda (esurf) från Radinn kan du nästintill ljudlöst surfa fram i havet, på sjön, eller i älven - utan behov av några vågor. Esurf kommer att ge dig en enorm frihetskänsla och är helt enkelt för roligt att inte testa! Våra brädor passar både ung som gammal, nybörjare och experter. esurf är ett äventyr, en upplevelse och extremsport på samma gång. FAQ ESURF!

Funderar du på att köpa ett eget brädpaket? Boka då först en lektion med oss - Du får nämligen pengarna tillbaka vid köp av nytt brädpaket inom 6 månader!

Vi hyr även ut ONEWHEEL, SUP & KAJAKER - Läs mer!

ESURFLEKTIONER:

Svallviken i Sundsvallsbukten!

Radinn X-SPORT FREERIDE har ultratålig skrovteknik som härstammar från vindsurfingbrädor och  extremkajakproduktion – kan hantera grova förhållanden tack vare ett glasfiber förstärkning och ASA polymer outskin. Som förlagan Freeride, upprätthåller X-Sport en innovativ, hydrodynamisk design och har fyra fenboxar under skrovet i stället för standard två för anpassningsbarhet. Storlek: 190x77x17 cm | Brädans vikt: 9,5kg. Du åker i hastigheter på uppemot 56 km/h.


Radinn EXPLORE  Radinn:s mest stabila och robusta esurfbräda. Brädan är producerad i termoplast i flera lager för att förhindra slitage som kan uppstå när du utforskar allt från sandiga stränder till långa floder och isiga fjordar. Sammantaget gör det brädan optimal både för nybörjare som snabbt vill komma upp och stå på brädan och för äventyraren som vill utforska alla möjliga typer av vattendrag. Du kan åka i hastigheter på uppemot 52 km/h.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen