ESURFLEKTIONER

Med en elektrisk surfbräda från Radinn kan du nästintill ljudlöst surfa fram i havet, på sjön, eller i älven - utan behov av några vågor. Esurf kommer att ge dig en enorm frihetskänsla och är helt enkelt för roligt att inte testa! Våra brädor passar både ung som gammal, nybörjare och experter. esurf är ett äventyr, en upplevelse och extremsport på samma gång. Läs mer: FAQ ESURF!

JUST NU HÖSTKAMPANJ SEP-OKT 25% RABATT!

BRÄDTYP: PRIS* 
EXPLORE G3 Pro:   599KR 799 KR
X-SPORT FREERIDE G3 Pro:  675KR 899 KR

*Per person. Lektionstid 60 min (varav ca 30 min åktid).

 

GRUPPER: 1 el 2 personer per lektionstillfälle.

VAD INGÅR? 

  • Teknik- och säk.genomgång 
  • Instruktör som ger dig värdefull hjälp/tips/instruktioner under hela lektionen - för bästa möjliga åkupplevelse.
  • Utrustning: Esurfbrädpaket, våtdräkt (S-XXL), våtskor (36-46), våthandskar, impactväst och hjälm
  • Försäkring: ingen självrisk, läs mer under "köpvillkor lektioner")

PLATS: SVALLVIKEN SUNDSVALL  (alt. sjö i närområdet)

BETALNING: Förskottsbetalning Swish eller bankgiro. (instruktioner via bokningssystem)


UTRUSTNINGAR:

Radinn EXPLORE  - Radinn:s mest stabila och robusta esurfbräda. Brädan är producerad i termoplast i flera lager för att förhindra slitage som kan uppstå när du utforskar allt från sandiga stränder till långa floder och isiga fjordar. Sammantaget gör det brädan optimal både för nybörjare som snabbt vill komma upp och stå på brädan och för äventyraren som vill utforska alla möjliga typer av vattendrag. Du kan åka i hastigheter på uppemot 52 km/h.

Radinn X-SPORT FREERIDE har ultratålig skrovteknik som härstammar från vindsurfingbrädor och  extremkajakproduktion – kan hantera grova förhållanden tack vare ett glasfiber förstärkning och ASA polymer outskin. Som förlagan Freeride, upprätthåller X-Sport en innovativ, hydrodynamisk design och har fyra fenboxar under skrovet i stället för standard två för anpassningsbarhet. Storlek: 190x77x17 cm | Brädans vikt: 9,5kg. Du åker i hastigheter på uppemot 56 km/h.

Totalsumma:
    Till kassan