TESTA eSURF!

Med en elektrisk surfbräda från Radinn kan du nästintill ljudlöst surfa fram i havet, på sjön, eller i älven - utan vågor. Det går att nå hastigheter uppemot 56 km/h. eSurf ger en enorm frihetskänsla och är helt enkelt för roligt att inte testa på. Våra brädor passar ung som gammal, nybörjare och expert. eSurf är ett äventyr, en upplevelse och en extremsport på samma gång - det är du som bestämmer! Med våra brädor från Radinn går det faktiskt att surfa så länge det är isfritt. Vi har våtdräker för alla väder.

KAMPANJ/PREMIÄRPRISER I MAJ:

Priser 60 min lektion*: Pris**:
Radinn Explore G3 Pro:   590 kr
Radinn Freeride G3 Pro:  680 kr
Priser 75 min lektion***
Radinn Explore G3 Pro:  850 kr
Radinn Freeride G3 Pro:  970 kr
* Varav ca 30 min åktid. OBS! Endast en person per bokning.
** OBS! Vi reserveras oss för ev. prisjusteringar. (Aktuella priser hittar du alltid på vår bokningssida)
***Varav ca 45 min åktid. Här kan du även välja att åka 2 st (dela på åktiden) mot en tilläggsavgift på 50 kr.

Erbjudande: Vi drar av kostnader för eSurflektioner vid ett senare köp av ett komplett brädpaket* Funderar du på att köpa en Radinn eSurfbräda så finns det mao inget bättre sätt än att boka eSurf med oss. Fantastisk bra deal, eller hur? *Max 1.500 kr/person &  giltigt i upp till 60 dgr efter lektionen skett. Erbjudandet gäller endast på våra ordinarie priser vid tidpunkten för köpet.

HAR DU ETT FRISKVÅRDSBIDRAG?  Läs mer här!       KÖP ETT PRESENTKORT!  Läs mer här!


Utrustningar:

Radinn Explore - Radinn:s mest stabila och robusta eSurfbräda. Brädan är producerad i termoplast i flera lager för att förhindra slitage som kan uppstå när du utforskar allt från sandiga stränder till långa floder och isiga fjordar. Sammantaget gör det brädan optimal både för nybörjare som snabbt vill komma upp och stå på brädan och för äventyraren som vill utforska alla möjliga typer av vattendrag. Du kan åka i hastigheter på uppemot 52 km/h.

Radinn Freeride är marknadens mest mångsidiga eSurfbräda. Gjord för att passa såväl nybörjare som avancerade brädåkare. Denna höginnovativa bräddesign skär igenom mindre vågor och gör det fantastiskt enkelt och roligt att surfa i stort sett alla vattenförhållanden. Freeride är skapad för att fungera lika bra för freeriding utan bindningar som för extrem carving med bindningar.

Vid våra surflektioner åker vi på G3 Pro-versionen som ger hastigheter på över 50 km/h.

Mer om lektionerna:

Lektionstid:  Vi erbjuder två olika lektionslängder: 60 min (ca 30 min åktid) och 75 minuter (ca 45 min åktid). Resterande tid innefattar ombyte, säkerhetsgenomgång och instruktioner.

Gruppstorlek: Max 6 personer per lektion; inledningsvis kommer vi endast köra max 4 personer per lektion. (OBS! På våra längre lektioner (75 min) kan upp till två personer kan dela på en bräda mot en tilläggsavgift på 50 kr)

Vad ingår i priset: 

  • Teknik- och säkerhetsinformation 
  • Instruktör som ger dig värdefull hjälp/tips/instruktioner under hela lektionen - allt för att ge dig bästa möjliga åkupplevelse.
  • Hyra av eSurfbräda Explore/Freeride (G3 Pro med topphastighet på 52-56 km/h)
  • Våtdräkt, våtskor, impactväst och hjälm
  • Försäkring

Plats: Vi kommer att åka i Sundsvall på olika platser beroende på väder och vind (prel. åkplats framgår av varje lektion på bokningssidan)

Bokning:

Du bokar din eSurflektion online via vår bokningssida (extern sida). Där finner du alla tillgängliga lektioner i kalenderform (per brädttyp).  Vi lägger upp tider ca 30 dagar i förväg. Steg-för-steg instruktioner finns på vår bokningssida. Notera att du måste skapa en användare för att kunna boka en tid. Läs även mer om eSurf här!

OBS! Vi öppnar vårt bokningssystem under April månad. Vill du göra en bokning tidigare så kan du kontakta oss via formuläret här på denna sida.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.


Totalsumma:
    Till kassan