FÖRETAG

KÖP UTRUSTNINGSPAKET FÖR UTHYRNINGSVERKSAMHET!

Vill ni utveckla/komplettera er verksamhet med aktiviteter som är både: Action/fart - Äventyr - Upplevelse - Miljövänligt Roligt för hela familjen så ska ni kontakta oss så ger vi er en paketlösning som kan lyfta er verksamhet till nya höjder!

Genom vår erfarenhet att bedriva Test Center (lektioner, event, uthyrning) har vi satt ihop ett antal paket som vi är perfekta för Er som bedriver uthyrningsverkamhet. (t.e.x. campingar, resorter och upplevelsehotell.)  OBS! Vi har redan sålt paketlösningar till företag och kan ge  er vittnesmål från  dem om deras upplevelse av utrustningarna samt oss som leverantör!

RADINN - electric Jetboard - Hyr ut dem till privatpersoner eller kör event med företag - enkelt att lära sig och för ung som gammal. Åk på mage, knä eller stående. Njut av att kryssa fram i långa sköna svängar eller pusha dina gränser med tuff carving med hjälp av fotstroppar. Dessa brädor är 3:e generationen och är därmed väl beprövade. Svenska Radinn (huvudkontor i Malmö) är världens främsta tillverkare/leverantör av elekriska surfbrädor. Dessa kräver minimalt underhåll och vi kan garantera Er att det är en upplevelse utöver det normala.

ONEWHEEL - elektrisk bräda som körs på land! - Fantastiskt roliga att köra och går till skillnad från andra elektriska brädor att köra i kuperad teräng (stigar, grusvägar osv.) Så dessa kan vara perfekta att köra om Ni har tillgång till ex. en skogsslinga. Hyr ut till privatpersoner el företag,  kör event etc.


FÖRDELAR MED ATT VÄLJA OSS SOM PARTNER:

  • Vi är auktoriserade återförsäljare åt både Radinn och Onewheel sedan år 2020. Mao har vi all expertis och så klart direktkontakt med tillverkarna.
  • Vi har unik erfarenhet av att bedriva denna typ av uthyrningsverksamhet genom vårt eget TestCenter och alla Event & Testa-på dagar vi genomfört. Vi vet således bäst hur Ni snabbt kommer igång och får en framgångsrik och lönsam verskamhet.
  • Vi har kundreferenser med "Success stories" som vi kan delge Er.
  • Vi hjälper Er från start till mål! demo/test av utrustningar, paket som passar Er verksamhet, personlig leverans samt hjälp  att komma igång med uthyrningsverksamheten

Ni hittar mer info och filmer om våra produkter här  på hemsidan!

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO: info@innosports.se

Totalsumma:
    Till kassan